Zakelijke hosting

Zakelijke hostingBij ons bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare en zakelijke hosting tegen scherpe prijzen. Wij weten dat een goed bereikbare website van belang is voor een bedrijf. Wij bieden u dan ook pakketten aan met een 99,99% uptime garantie. Onze servers draaien op een zeer betrouwbare omgeving en wij garanderen u een stabiele en redundant uitgevoerde hostingomgeving. Al onze zakelijke hostingpakketten bieden een gratis aanvraag voor een domeinnaam of een domeinnaam-verhuizing.

VPSHosting.nl biedt hostingdiensten aan tal van zakelijke organisaties. Of dit nu non-profitorganisaties, mkb’ers, multinationals of overheidsinstellingen zijn. Wij hebben verschillende zakelijke hostingpakketten samengesteld. U kunt dus exact het hostingpakket kiezen wat u nodig heeft. Kunt u geen passend hostingpakket vinden? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met onze helpdesk. Wij verzorgen namelijk ook hostingpakketten op maat en kunnen u dus altijd het juiste product leveren.

EigenschapZakelijke hosting 1000Zakelijke hosting 2500Zakelijke hosting 5000Zakelijke hosting 7500
Schijfruimte 1000 MB 2500 MB 5000 MB 7500 MB
Dataverkeer 10 GB 20 GB 30 GB 40 GB
Backups Ja Ja Ja Ja
Subdomeinen Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
MySQL databases Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
POP3 & IMAP Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Forwarders Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
PHP & MySQL Ja Ja Ja Ja
Mailinglists Ja Ja Ja Ja
Autoresponders Ja Ja Ja Ja
SSH toegang Ja Ja Ja Ja
Webmail Ja Ja Ja Ja
FTP accounts Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Statistieken Ja Ja Ja Ja
Nameservers Ja Ja Ja Ja
Installatron Ja Ja Ja Ja
Eenmalige kosten€ 0,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Prijs per maand€ 4,49€ 7,49€ 9,99€ 12,49
Prijs per jaar€ 53,88€ 89,88€ 119,88€ 149,88
 BestellenBestellenBestellenBestellen

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21.00% BTW

Service


ServiceProfiteer van de goede helpdesk en uitstekende service. U kunt altijd vragen stellen over uw hostingpakket en wij zullen u een duidelijke uitleg geven op al uw vragen. Voor vragen hebben wij een deskundige helpdesk beschikbaar via de chat, e-mail, telefoon en zelfs een storingsnummer buiten kantoortijden. Hiermee willen wij ons onderscheiden van de andere hostingproviders in Nederland. Wij vinden het namelijk belangrijk om voor onze klanten te zorgen en kwaliteit aan te bieden.


Back-up


Back-upWij maken dagelijks back-ups van de hostingomgevingen, hierdoor kunnen wij altijd uw bestanden terughalen. Mocht u onbewust een bestand van uw website gehaald hebben, kunnen we deze in veel gevallen weer terughalen en kunt u weer verder met uw website. U hoeft dus niet bang te zijn om uw bestanden kwijt te raken van uw website.


Upgraden


UpgradenHet is eenvoudig om bij ons te upgraden naar een groter hostingpakket, u kunt eenvoudig naar het eerstvolgende hostingpakket schakelen. Mocht u al op het grootste hostingpakket zitten dan kunt u direct contact met onze helpdesk opnemen, zij zorgen dan voor een passende aanbieding voor uw hostingomgeving.

Partners van VPSHosting.nl