Windows VPS

Windows VPS

Windows is een gerenommeerd merk op computergebied. Een wereldmerk dat zich ook op de VPS servers richt. Een Windows VPS server biedt u dan ook een aantal belangrijke pluspunten. Zo profiteert u direct van de jarenlange kennis en ervaring die Windows heeft opgedaan op het gebied van VPS servers. VPS servers kunnen worden geschaald in de omvang die u graag ziet. Als u besluit dat het aantal servers moet worden uitgebreid, kunt u dit zelf direct uitbreiden. Bovendien is een Windows VPS server bij VPSHosting.nl bijzonder gunstig geprijsd.

Al onze servers zijn geplaatst in datacentrum BIT in Ede en datacentrum euNetworks in Amsterdam. Deze datacentra zijn voorzien van alle benodigde veiligheidsnormen die bij de opslag van servers komt kijken. Als u een Windows VPS server aanschaft, dan is het verplicht om een licentie te ondertekenen. Na uw aanschaf kunt u direct een VPS server aanmaken met het gewenste besturingssysteem. Wij bieden u alle Windows besturingssystemen.

EigenschapWindows 1024Windows 2048Windows 4096Windows 8192
Geheugen1 GB2 GB4 GB8 GB
Processor1 vCPU2 vCPU2 vCPU4 vCPU
Schijfruimte30 GB30 GB50 GB80 GB
DataverkeerOnbeperkt*Onbeperkt*Onbeperkt*Onbeperkt*
SLANaar keuzeNaar keuzeNaar keuzeNaar keuze
Ip adressen1 ip1 ip1 ip1 ip
Admin-toegangJaJaJaJa
FirewallJaJaJaJa
SchaalbaarJaJaJaJa
IPv6JaJaJaJa
High AvailabilityJaJaJaJa
Console toegangJaJaJaJa
Snel onlineJaJaJaJa
SSD cachingJaJaJaJa
Eenmalige kosten€ 0,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Prijs per maand€ 10,21**€ 16,16**€ 27,22**€ 51,04**
 ConfigurerenConfigurerenConfigurerenConfigureren

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21.00% BTW

* Dataverkeer is op basis van fair-use policy

** Windows 2008 x64 Web zit bij de prijs inbegrepen


 BesturingssysteemPrijs
 Windows 2008 x64 Web€ 0,00 per maand
 Windows 2008 x64 Standard€ 8,00 per maand
 Windows 2012 x64 Standard€ 8,00 per maand
 

Automatisch een VPS server aanmaken


Waarom kiezen voor VPS Hosting?

Wij bieden u de mogelijkheid om zelf een VPS server aan te maken. Via ons beheersysteem kunt u zelf een besturingssysteem kiezen dat u wilt gaan gebruiken voor uw server. Voor alle beschikbare besturingssystemen kunt u hier klikken. Als u een VPS server heeft aangevraagd, dan wordt deze automatisch voor u aangemaakt en is deze vrijwel direct klaar voor gebruik.


Waarom kiezen voor VPSHosting?


Waarom kiezen voor VPS Hosting?

De drie speerpunten van VPSHosting.nl zijn: kwaliteit, service en zekerheid. Wij geven daadwerkelijk inhoud aan deze punten. Dit doen wij door alleen te werken met de beste merken op de beste locaties. Onze servers zijn allemaal geplaatst op twee zeer goed bereikbare en veilige locaties. Dit zijn onze datacenta BIT in Ede en euNetworks in Amsterdam. Deze twee toonaangevende bedrijven lopen voorop in alle beveiligingsmogelijkheden die voor een serverpark relevant zijn.


Serverpark


Intel Modular Server

Onze serverparken behoren tot de meest geavanceerde en best beveiligde serverparken in Nederland. Met kwalitatief hoogstaande hardware in combinatie met Dell Storage (40Gbit netwerk) en Dell Hypervisors (Intel E5-2690 processors) kunnen wij zekerheid bieden. Bij VPSHosting.nl bent u dus altijd verzekerd van de best mogelijke server kwaliteit. Onder alle omstandigheden!


Service & kwaliteit


Datacenter BIT te Ede

De service die wij u bieden gaat nét even wat verder dan gebruikelijk is in de hostingmarkt. Ons team bestaat uit zeer deskundige werknemers die dag en nacht voor u klaar staan. U kunt onze medewerkers bereiken per e-mail, telefoon of via de online helpdesk.


Als deskundig hostingbedrijf vinden wij het van essentieel belang om met kwalitatief hoogstaande producten te werken. Hiermee kunnen wij onze klanten de gewenste service leveren. Om deze reden zijn onze netwerken dan ook dubbel uitgevoerd. Bij eventuele storingen binnen een netwerk, worden de werkzaamheden automatisch voortgezet door een ander netwerk. Als kiest voor VPSHosting.nl, dan kiest u dus voor kwaliteit.


Deskundige medewerkers


Deskundige medewerkers

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over een van onze producten? Neemt u dan direct contact op met VPSHosting.nl. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. U wordt dan altijd snel en vakkundig geholpen. U kunt contact met ons opnemen per e-mail, telefoon of via de online chat. Onze specialisten lossen uw probleem dan binnen een korte tijd weer op.

Partners van VPSHosting.nl