Windows Servers

Windows servers

Windows dedicated servers zijn voorzien van een Windows besturingssysteem. Hierin is alle kennis en ervaring verwerkt die Windows in al die jaren heeft opgebouwd. Bij VPSHosting.nl heeft u de keuze uit verschillende Windows versies. Bij ons vindt u dan ook altijd een server die perfect aansluit op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Met een Windows dedicated server kiest u voor een kwalitatief hoogstaand en stabiel product. In combinatie met de kennis en ervaring van VPSHosting.nl heeft u dan ook een topproduct!

EigenschapR210R310R710
 R210R310R710
BesturingsysteemEigen keuzeEigen keuzeEigen keuze
Beheer systemenGeenGeenGeen
DELL ProcessorG6950 - 2,8GHzX3430 - 2.40GHzE5506 - 2.13GHz
DELL Geheugen1GB1GB6x1GB
DELL Hardeschijf250GB RAID1250GB RAID1250GB RAID1
DELL SupportGeenGeenProSupport for End-Users en 4-Hour Mission Critical
Eenmalige kosten€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Prijs per maand€ 180,00€ 220,00€ 417,00
Prijs per jaar€ 2.160,00€ 2.640,00€ 5.004,00
 ConfigurerenConfigurerenConfigureren

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21.00% BTW

Waarom kiezen voor VPSHosting?


Waarom kiezen voor VPS Hosting?

VPSHosting.nl gaat uitsluitend voor kwaliteit en service. Wij bieden dit op verschillende manieren. Om producten te bieden van een hoogwaardige kwaliteit werken wij samen met twee deskundige en gerenommeerde partijen. Dit zijn de datacentra BIT in Ede en euNetworks in Amsterdam. Hier staan onze servers. Deze twee bedrijven zijn zeer toonaangevend in de beveiliging en de opslag van servers.

 

Door onze persoonlijk benadering kunnen wij perfect uw wensen in kaart brengen. Wij garanderen u dan ook altijd een advies op maat.


Service & kwaliteit


Datacenter BIT te Ede

Bij VPSHosting.nl staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. U wordt dan ook goed ondersteund door een team van deskundige specialisten. Onze medewerkers verlenen een optimale service aan u. Deze ondersteuning bieden wij u het hele jaar door en 24 uur per dag. Eventuele problemen worden dan ook snel en vakkundig opgelost.


Een goede kwaliteit van onze producten zien wij als de belangrijkste basis van ons bedrijf. Om te zorgen dat uw website altijd bereikbaar is, worden onze netwerken dubbel uitgevoerd. Bij een eventuele storing zetten wij de werkzaamheden weer voort op het andere netwerk.


Deskundige medewerkers


Deskundige medewerkers

Heeft u een vraag over een Windows dedicated server? Dan kunt u deze natuurlijk altijd stellen aan een van onze vakkundige medewerkers. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerd personeel dat altijd wel een antwoord heeft op uw vraag. U kunt contact met ons opnemen per e-mail, telefoon en via de online helpdesk.

Partners van VPSHosting.nl