Webhosting

WebhostingWij bieden diverse webhostingpakketten met tal van opstellingen. Hiermee kunt u op een eenvoudige wijze een website maken of deze naar VPSHosting.nl verhuizen. Onze webhostingpakketten zijn geschikt voor gangbare websites met een gemiddeld gebruik. Als u een hostingpakket bij ons aanschaft, dan wordt deze direct aangemaakt op een van de toegewezen servers. Dit betekent dus dat u vrijwel direct aan de slag kunt.

De hostingpakketten zijn bijzonder goed schaalbaar. Zo kunt u een hostingpakket eenvoudig upgraden. Daarnaast zijn onze webhostingpakketten ook nog eens bijzonder scherp geprijsd, dit komt door de krachtige serveromgeving waar deze hostingpakketten op draaien. Kunt u geen passend hostingpakket vinden? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met onze helpdesk. Wij verzorgen namelijk ook hostingpakketten op maat en kunnen u dus altijd het juiste product leveren.

EigenschapWebhosting 100Webhosting 250Webhosting 500Webhosting 1000
Schijfruimte 100 MB 250 MB 500 MB 1000 MB
Dataverkeer 12,5 GB 15 GB 25 GB 50 GB
Backups Ja Ja Ja Ja
Subdomeinen Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
MySQL databases Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
POP3 & IMAP Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Forwarders Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
PHP & MySQL Ja Ja Ja Ja
Mailinglists Ja Ja Ja Ja
Autoresponders Ja Ja Ja Ja
SSH toegang Ja Ja Ja Ja
Webmail Ja Ja Ja Ja
FTP accounts Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Statistieken Ja Ja Ja Ja
Nameservers Ja Ja Ja Ja
Installatron Ja Ja Ja Ja
Eenmalige kosten€ 0,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Prijs per maand€ 1,49€ 2,99€ 5,49€ 10,49
Prijs per jaar€ 17,88€ 35,88€ 65,88€ 125,88
 BestellenBestellenBestellenBestellen

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21.00% BTW

Service


ServiceVPSHosting.nl hecht grote waarde aan klanttevredenheid. Wij bieden u dan ook een uitstekende service van een hoge kwaliteit. Hiermee onderscheiden wij ons van andere hostingproviders in Nederland. Heeft u een vraag? Dan kunt u hiermee terecht bij de helpdesk. Deze is bereikbaar per e-mail en telefoon. Verder kunt u met een medewerker chatten via de live helpdesk. Wij zullen u altijd een duidelijk antwoord op uw vraag geven. Ook buiten kantoortijden zijn wij, via het speciale storingsnummer, bereikbaar.


Back-up


Back-upDankzij onze back-up service hoeft u niet bang te zijn om uw bestanden volledig te verliezen. Wij maken dagelijks meerdere back-ups van alle hostingomgevingen. U hoeft dan ook niet bang te zijn om bestanden kwijt te raken van uw website. Als u per ongeluk een bestand van uw website heeft verwijderd, dan kunnen wij deze vaak weer terughalen.


Upgraden


UpgradenWilt u upgraden naar een groter hostingpakket? Dan kunt u dat bij ons heel eenvoudig doen. U schakelt dan door naar het eerstvolgende grotere pakket. Mocht u al op het grootste hostingpakket zitten, dan kunt u direct contact met onze helpdesk opnemen. Zij zorgen dan voor een passende aanbieding voor uw hostingomgeving.

Partners van VPSHosting.nl