Wat is VMware nou precies?

Wat is VMware

VMware is virtualisatiesoftware die er voor zorgt dat uw virtuele servers zonder problemen operationeel zijn. VMware is al jarenlang een marktleider op het gebied van virtualisatiesoftware. Het is een gerenommeerd merk dat altijd als eerste met nieuwe ontwikkelingen komt. Met VMware kunt u genieten van een veilige, stabiele en zeer krachtige oplossing.

U krijgt bij bestelling van een VMware VPS of resource pool een beheersysteem van VMware waarbij u totale controle over uw server(s) heeft. Het beheersysteem is VMware vCloud Director, hier kunt u veel serveronderdelen mee bijhouden en inzien. Bijvoorbeeld het gebruik van uw servers, de processorkracht en nog veel meer statistieken. Het belangrijkste: de servers aanmaken, verwijderen en wijzigen, kan allemaal plaatsvinden in VMware vCloud Director.

VMware weet uw resources optimaal te benutten. Hierdoor kunt u zeer voordelig starten. Door over te stappen op VMware servers, creëert u een kostenbesparing op uw IT-omgeving. Met VMware bieden wij u een hoge kwaliteit en zekerheid tegen een voordelige prijs. Verder heeft u hiermee ook nog eens de mogelijkheid om in de toekomst te groeien.

Voordelen met VMware virtualisatie:

  • De mogelijkheid om besturingssystemen Linux en Windows op VMware te draaien.
  • High Availability en Disaster Recovery: door middel van een failover kunnen wij u een zekere omgeving aanbieden. Bij eventuele uitval van een server zal het platform automatisch overschakelen naar een beschikbare omgeving voor uw VMware server.
  • Unieke oplossingen: maak gebruik van SAN (Storage Area Network) oplossingen en het blade-concept dat wij herbergen. Met zeer kwalitatief hoogstaande hardware in combinatie met Dell EqualLogic en Blade servers kunnen wij zekerheid bieden.
  • Een snelle oplevering: de oplevering van uw server is snel en kan vaak nog op dezelfde dag plaatsvinden.
  • Extra mogelijkheden: u kunt op een eenvoudige wijze extra resources bijvoegen, zoals meer geheugen, meer opslag en een grotere processorkracht.
  • Het koppelen van virtuele servers: met VMware kunt u virtuele servers op een eenvoudige wijze aan elkaar koppelen. Dit is een functionaliteit die wij niet kunnen aanbieden met een Xen virtuele server oplossing.

Kortom, als u op zoek bent naar een efficiënte oplossing van kwaliteit, dan is VMware dé oplossing. Wilt u meer weten over VMware? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies op maat. Onze deskundige medewerkers vertellen u hier graag meer over. Wij zijn bereikbaar per e-mail, telefoon en via onze live helpdesk.

Partners van VPSHosting.nl