Wat is een server?

Wat is een server

Bij VPSHosting.nl treft u een uitgebreid aanbod van dedicated servers. Elke dedicated server heeft weer zijn eigen specifieke eigenschappen. Bij ons vindt u dan ook altijd een dedicated server die helemaal aan uw wensen en eisen voldoet.

Een dedicated server wordt gebruikt voor websites die hoge eisen stellen. Hierbij valt te denken aan grote websites of de hosting van meerdere websites. Een dedicated server kan zwaardere toepassingen aan, dat is het verschil met een VPS server.

Een dedicated server van VPSHosting.nl kan volledig naar uw wensen worden opgesteld. Onze specialisten zorgen altijd voor een juiste uitvoering op maat. Onze dienstverlening is volledig ingericht op het bieden van maatwerk. U kunt ervoor kiezen om alle hostingwerkzaamheden door VPSHosting.nl te laten uitvoeren, maar u kunt ook zelf de opstelling verzorgen met een softwareprogramma.

Onze dedicated servers zijn beschikbaar met Linux of Windows software. Een andere optie is om te kiezen voor een managed server. Als u uw huidige capaciteit wilt uitbreiden, dan is het altijd mogelijk om meerdere dedicated servers af te nemen. Hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

Partners van VPSHosting.nl