VMware VPS

VMware VPS

Met een virtuele server kunt u genieten van een zeer hoge kwaliteit. Deze server draait op basis van VMware. Dit is unieke virtualisatiesoftware. Dankzij de krachtige werking van deze software en de hardware onderlaag hoeft u zich nergens zorgen over te maken. VPSHosting.nl werkt uitsluitend met hardware van een topkwaliteit, zoals de Dell EqualLogic en Blade servers.

Wij kunnen u voorzien van een robuuste virtuele server met topkwaliteit tegen een voordelige prijs. Met onze VMware servers hoeft u dan ook geen grote investering te doen. Bovendien behoren maandcontracten bij ons tot de mogelijkheden. U kunt de VMware VPS geheel naar uw eigen wens indelen. U kunt zelf een besturingssysteem kiezen waar u prettig mee kunt werken. Daarnaast is het ook mogelijk om de resources zelf te verdelen.

Mocht u meerdere virtuele servers op basis van VMware nodig hebben, dan verwijzen wij u graag door naar de VMware resource pool. Hier kunt u nog voordeliger meerdere servers opzetten met de beschikbaar gestelde resources.

EigenschapVMware 1024VMware 2048VMware 4096VMware 8192
Processor 1 vCPU 1 vCPU 2 vCPU 2 vCPU
Geheugen 1024 MB 2048 MB 4096 MB 8192 MB
Schijfruimte 20 GB 30 GB 40 GB 50 GB
Besturingssysteem Naar keuze Naar keuze Naar keuze Naar keuze
Dataverkeer Onbeperkt* Onbeperkt* Onbeperkt* Onbeperkt*
vSphere login Ja Ja Ja Ja
Korting€ -15,00€ -15,00€ -15,00€ -15,00
Prijs per maand€ 34,99€ 54,99€ 94,99€ 169,99
 BestellenBestellenBestellenBestellen

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21.00% BTW

VMware voordelen


Ontdek al snel welke voordelen VMware oplevert voor uw bedrijf. Zo zorgt VMware voor meer efficiëntie, een betere controle en meer flexibiliteit voor de IT-omgeving van uw bedrijf. Ten opzichte van Xen servers zijn VMware servers nog veel krachtiger en bieden ze meer zekerheid. Ervaar het zelf en geniet van voordelen die VMware virtuele servers met zich mee brengen:


  • Eenvoudige koppeling van virtuele servers: met VMware kunnen virtuele servers eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld. Dit is een functionaliteit die wij niet kunnen aanbieden met een Xen virtuele server oplossing.
  • High Availability en Disaster Recovery: door middel van een failover kunnen wij u een zekere omgeving aanbieden. Bij eventuele uitval van een server zal het platform automatisch overschakelen naar een beschikbare omgeving voor uw VMware server.
  • Unieke oplossingen: maak gebruik van SAN (Storage Area Network) oplossingen en het blade-concept dat wij herbergen. Met zeer kwalitatief hoogstaande hardware in combinatie met Dell EqualLogic en Blade servers kunnen wij zekerheid bieden.
  • Kostenbesparing: bespaar op uw IT-omgeving door over te stappen op VMware servers. De hoge kwaliteit en zekerheid, met de mogelijkheid om laag in te stappen en groot te groeien in de toekomst.


Wilt u meer weten over onze VMware servers? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie. Dit kunt u doen per e-mail, telefoon of via onze live helpdesk. Onze medewerkers staan u graag te woord om u meer te vertellen over onze producten.

Partners van VPSHosting.nl