VMware resourcepool

VMware resourcepool

VPSHosting.nl biedt u ook een VMware resource pool. Deze pool biedt u nét even wat meer mogelijkheden dan een standaard VMware virtuele server. Met een VMware resource pool, is het namelijk mogelijk om uw eigen servers in te delen. Het vermogen om uw eigen servers in te delen, is voornamelijk afhankelijk van het aantal resources dat u afneemt. Wij kunnen u voorzien van een robuuste virtuele server van topkwaliteit tegen een voordelige prijs. Met onze VMware hoeft u dan ook geen grote investering te doen. Bovendien bent u niet gebonden aan een langdurig contract.

Wanneer u een VMware resource pool bij ons aanschaft, dan krijgt u toegang tot een speciaal beheersysteem van VMware. Met dit systeem heeft u complete controle over uw servers. Het beheersysteem waar wij mee werken is VMware vCloud Director. In dit systeem kunt u op een eenvoudige wijze veel serveronderdelen bijhouden en inzien. Zo heeft u de controle over het gebruik van uw servers, de processorkracht en nog veel meer statistieken. Alle belangrijke werkzaamheden, zoals het aanmaken, verwijderen en wijzigen van de server, vinden allemaal plaats in VMware vCloud Director.

EigenschapPool 8GBPool 12GBPool 16GBPool 24GB
Processor 4 vCPU 8 vCPU 12 vCPU 16 vCPU
Geheugen 8 GB 12 GB 16 GB 24 GB
Schijfruimte 80 GB 120 GB 160 GB 250 GB
Besturingssysteem Naar keuze Naar keuze Naar keuze Naar keuze
Dataverkeer Onbeperkt* Onbeperkt* Onbeperkt* Onbeperkt*
vSphere login Ja Ja Ja Ja
Back-ups Ja Ja Ja Ja
Korting€ -15,00€ -15,00€ -15,00€ -10,00
Prijs per maand€ 174,99€ 264,99€ 349,99€ 524,99
 BestellenBestellenBestellenBestellen

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21.00% BTW

VMware resource pool voordelen


Ontdek al snel welke voordelen VMware oplevert voor uw bedrijf. Zo zorgt VMware voor meer efficiëntie, een betere controle en meer flexibiliteit voor de IT-omgeving van uw bedrijf. Ten opzichte van Xen servers zijn VMware servers nog veel krachtiger en bieden ze meer zekerheid. Ervaar het zelf en geniet van voordelen die VMware virtuele servers met zich mee brengen:


  • Eenvoudige koppeling van virtuele servers: met VMware kunnen virtuele servers eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld. Dit is een functionaliteit die wij niet kunnen aanbieden met een Xen virtuele server oplossing.
  • High Availability en Disaster Recovery: door middel van een failover kunnen wij u een zekere omgeving aanbieden. Bij eventuele uitval van een server zal het platform automatisch overschakelen naar een beschikbare omgeving voor uw VMware server.
  • Unieke oplossingen: maak gebruik van SAN (Storage Area Network) oplossingen en het blade-concept dat wij herbergen. Met zeer kwalitatief hoogstaande hardware in combinatie met Dell EqualLogic en Blade servers kunnen wij zekerheid bieden.
  • Kostenbesparing: bespaar op uw IT-omgeving door over te stappen op VMware servers. De hoge kwaliteit en zekerheid, met de mogelijkheid om laag in te stappen en groot te groeien in de toekomst.


Wilt u meer weten over onze VMware servers? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie. Dit kunt u doen per e-mail, telefoon of via onze live helpdesk. Onze medewerkers staan u graag te woord om u meer te vertellen over onze producten.

Partners van VPSHosting.nl