Reseller hosting

Reseller hostingMet onze reseller hostingpakketten heeft u alle controle en vrijheid over uw hosting activiteiten. Hiermee kunt u zelf hostingpakketten aanmaken voor uw eigen websites of een eigen hosting aanmaken en deze weer doorverkopen aan klanten. Wij bieden u reseller hostingpakketten van een hoogwaardige kwaliteit. Onze servers staan namelijk allemaal in de high availability cloud en daardoor kunnen wij u altijd betere snelheden en uptimes garanderen dan andere providers.

Naast onze uitstekende service zijn onze reseller hostingpakketten ook nog eens zeer voordelig geprijsd. Wanneer u onze prijzen vergelijkt met die van andere hostingproviders, zult u hier al snel achter komen.

Als u een reseller hostingpakket bij ons aanschaft, dan krijgt u de beschikking over het controlepaneel DirectAdmin. Hiermee kunt u op een eenvoudige wijze een nieuwe website toevoegen of deze voorzien van diverse aanpassingen. Zo kunt u per website alle mailboxen instellen, databases aanmaken en pakketeigenschappen veranderen. Onze reseller hostingpakketten zijn allemaal voorzien van Installatron, waarmee u en uw klanten eenvoudig diverse populaire scripts kunnen installeren zoals bijvoorbeeld WordPress en Joomla.

EigenschapReseller hosting 1000Reseller hosting 2500Reseller hosting 7500Reseller hosting 15000
Schijfruimte 1000 MB 2500 MB 7500 MB 15000 MB
Dataverkeer 15 GB 30 GB 60 GB 120 GB
Gratis domein Ja Ja Ja Ja
Dagelijkse back-up Ja Ja Ja Ja
Domeinen Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Subdomeinen Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
MySQL databases Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
PHP & MySQL Ja Ja Ja Ja
CGI & Perl Ja Ja Ja Ja
POP3 & IMAP Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Forwarders Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Mailinglists Ja Ja Ja Ja
Autoresponders Ja Ja Ja Ja
SSH toegang Ja Ja Ja Ja
Webmail Ja Ja Ja Ja
Statistieken Ja Ja Ja Ja
FTP-accounts Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Eigen nameservers Ja Ja Ja Ja
Installatron Ja Ja Ja Ja
Eenmalige kosten€ 0,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Prijs per maand€ 6,75€ 9,99€ 17,49€ 22,49
Prijs per jaar€ 81,00€ 119,88€ 209,88€ 269,88
 BestellenBestellenBestellenBestellen

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21.00% BTW

Service


ServiceProfiteer van de goede helpdesk en uitstekende service. U kunt altijd vragen stellen over uw hostingpakket en wij zullen u een duidelijke uitleg geven op al uw vragen. Voor vragen hebben wij een deskundige helpdesk beschikbaar via de chat, e-mail, telefoon en zelfs een storingsnummer buiten kantoortijden. Hiermee willen wij ons onderscheiden van de andere hostingproviders in Nederland. Wij vinden het namelijk belangrijk om voor onze klanten te zorgen en kwaliteit aan te bieden.


Back-up


Back-upWij maken dagelijks back-ups van de hostingomgevingen, hierdoor kunnen wij altijd uw bestanden terughalen. Mocht u onbewust een bestand van uw website gehaald hebben, kunnen we deze in veel gevallen weer terughalen en kunt u weer verder met uw website. U hoeft dus niet bang te zijn om uw bestanden kwijt te raken van uw website.


Upgraden


UpgradenHet is eenvoudig om bij ons te upgraden naar een groter hostingpakket, u kunt eenvoudig naar het eerstvolgende hostingpakket schakelen. Mocht u al op het grootste hostingpakket zitten dan kunt u direct contact met onze helpdesk opnemen, zij zorgen dan voor een passende aanbieding voor uw hostingomgeving.

Partners van VPSHosting.nl