Meer mogelijkheden met de VMware resource pool

21-04-2015 15:35

VMware resource poolEen VMware VPS kende u waarschijnlijk al, maar bent u ook al bekend met de VMware resource pool? Deze pool houdt al het goede van een VMware VPS met nét iets meer. Met deze variant is het namelijk mogelijk om zelf uw servers in te delen. Dit betekent dat u de volledige controle heeft over uw eigen servers. In hoeverre de servers in te delen zijn is natuurlijk wel afhankelijk van het aantal resources dat u afneemt.

VMware vCloud Director

Het systeem waarmee de VMware resource pool werkt is VMware vCloud Director. Dit is een goedwerkend en zeer overzichtelijk systeem waarin u uw serveronderdelen kunt bijhouden en kunt inzien. De meest voorkomende werkzaamheden zoals het aanmaken, wijzigen en verwijderen van de server kan allemaal met dit systeem. U heeft hierbij de touwtjes in handen en kunt zelf de resources controleren.

Voordelen van de resource pool

Met de VMware resource pool kunnen verschillende virtuele servers aan elkaar gekoppeld worden. Bovendien zorgen wij ervoor dat bij eventuele uitval het platform automatisch overschakelt naar een beschikbare omgeving. Ook niet geheel onbelangrijk is dat door hoge kwaliteit een goede omgeving gegarandeerd wordt voor een lage prijs.

VMware resource pool op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om de VMware resource pool. Wilt u meer informatie over deze prachtige oplossing of wilt u weten wat het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0316-762700 of mail naar info@vpshosting.nl.

  Meer nieuws  
  Afwezig op Tweede Pinksterdag » Lees meer
  Gesloten met Pasen » Lees meer
  Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten » Lees meer
  Voldoen aan de nieuwe wet- en regelgeving | Een Verwerkersovereenkomst kan verplicht zijn » Lees meer
  Met Tweede Pinksterdag zijn wij gesloten » Lees meer
Partners van VPSHosting.nl