SSD VPS extra scherp geprijsd!

06-09-2016 10:00

ssd vpsDoor te kiezen voor een SSD VPS heeft uw server een nog betere performance dan een standaard VPS. Door de snelheid van de SSD kunnen er op servers veel schrijf- en leesacties plaatsvinden. Een optimale prestatie is dus altijd te verwachten van een SSD VPS. Om het nog interessanter te maken voor u, hebben we vanaf heden een bijzondere actie: Met meer schijfruimte krijgt u hogere korting!

Een SSD VPS

SSD harde schijven werken op basis van flash geheugen, wat betekent dat er geen sprake is van mechanische en bewegende onderdelen. Doordat ze niet hoeven te draaien, zijn SSD harde schijven veel sneller dan de standaard harde schijf. Een website wordt met een SSD sneller geladen en database acties worden versneld. Met een SSD VPS bent u er zeker van dat u gebruik maakt van de meest geavanceerde techniek die nog geruime tijd meekomt. Bovendien is het goed om u te beseffen dat het altijd mogelijk is om uw VPS uit te breiden in geheugen, schijfruimte of CPU.

Extra voordelig

Normaliter betaalt u voor 1 GB opslagruimte op uw SSD VPS € 0,35. Met deze actie is dit slechts € 0,30. Dit betekent wanneer u kiest voor 250 GB opslagruimte, dat u in plaats van € 87,50 met deze actie slechts € 75,00 hoeft te betalen. Dus: hoe meer opslagruimte u bestelt, hoe hoger uw korting! Dit is de kans om groots in te slaan en te zorgen dat uw bedrijf kan blijven groeien.

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze actie of wilt u meer weten over een SSD VPS? Neem dan contact op met ons door een e-mail te sturen naar info@vpshosting.nl of te bellen naar telefoonnummer: 0316-762700.

  Meer nieuws  
  Afwezig op Tweede Pinksterdag » Lees meer
  Gesloten met Pasen » Lees meer
  Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten » Lees meer
  Voldoen aan de nieuwe wet- en regelgeving | Een Verwerkersovereenkomst kan verplicht zijn » Lees meer
  Met Tweede Pinksterdag zijn wij gesloten » Lees meer
Partners van VPSHosting.nl