Profiteer van onze anti-spam oplossing!

02-02-2015 09:29

beveiligingWij begrijpen hoe vervelend het is om constant spam te ontvangen via de mail. Het kost tijd, levert u vaak niets op en bovendien zitten er vaak virussen in verstopt. Om deze ongemakken te voorkomen, wijzen wij u deze maand op de scherpe prijs van onze anti-spam oplossing.Naast de anti-spam oplossing zijn er nog vele andere uitbreidingen voor uw VPS bij ons te bestellen. 

Inkomende en uitgaande spam
De anti-spam oplossing die wij aanbieden geldt voor alle inkomende en uitgaande spam. Niet alleen inkomende mail op spam filteren maar ook het controleren van uitgaande mail is van belang. Voor de inkomende mail betekent dit dat uw mail door ons gecontroleerd wordt op spammails, virusmails en malware. Daarnaast waken wij ervoor dat uw eigen e-mails geen spam bevatten en u dus niet uw klanten lastig valt met vervelende virussen of malware. Voor de scherpe prijs van slechts € 2,49 per maand (per domeinnaam, inkomend OF uitgaand) heeft u al een anti-spam oplossing.

Overige VPS uitbreidingen 
Om uw VPS optimaal te laten werken, biedt VPShosting.nl naast de anti-spam oplossing bijvoorbeeld ook SLA-contracten aan. Deze zijn in verschillende vormen te bestellen en helpen u bij het monitoren, beveiligen en updaten van uw VPS.  Als u een SLA bij ons zoekt dan vindt u een uitgebreid aanbod en altijd een pakket naar wens.Naast de SLA-contracten kunt u ook andere licenties kiezen die u kunt gebruiken voor uw VPS. Staat uw gewenste uitbreiding er niet bij? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Vragen?
Wilt u deze maand profiteren van de scherpe prijs van € 2,49 per maand voor een anti-spam oplossing? Of wilt u meer informatie over een andere uitbreiding voor uw VPS? Neem dan gerust contact op met ons via info@vpshosting.nl of bel naar 0316-762700. Onze medewerkers helpen u graag! 

  Meer nieuws  
  Afwezig op Tweede Pinksterdag » Lees meer
  Gesloten met Pasen » Lees meer
  Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten » Lees meer
  Voldoen aan de nieuwe wet- en regelgeving | Een Verwerkersovereenkomst kan verplicht zijn » Lees meer
  Met Tweede Pinksterdag zijn wij gesloten » Lees meer
Partners van VPSHosting.nl