Managed Servers

Managed servers

Bent u op zoek naar een server van een hoogwaardige kwaliteit en een professionele ondersteuning? Dan kan VPSHosting.nl u hierbij helpen door het beheer geheel of gedeeltelijk van u over te nemen. Zo kunt u zich bezighouden met andere belangrijke zaken, zoals ondernemen. Intussen geven wij u dan de ondersteuning waar ons bedrijf in uitblinkt.

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van serverbeheer weten wij als geen ander wat uw server nodig heeft. Met onze service bieden wij u de mogelijkheid om zelf te kiezen welke onderdelen u laat beheren door onze specialisten. Een managed server wordt in zijn geheel geïnstalleerd en opgeleverd door VPSHosting.nl.

EigenschapR210R310R710
 R210R310R710
BesturingsysteemEigen keuzeEigen keuzeEigen keuze
Beheer systemenGeenGeenGeen
DELL ProcessorG6950 - 2,8GHzX3430 - 2.40GHzE5506 - 2.13GHz
DELL Geheugen1GB1GB6x1GB
DELL Hardeschijf250GB RAID1250GB RAID1250GB RAID1
DELL SupportGeenGeenProSupport for End-Users en 4-Hour Mission Critical
Eenmalige kosten€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Prijs per maand€ 180,00€ 220,00€ 417,00
Prijs per jaar€ 2.160,00€ 2.640,00€ 5.004,00
 ConfigurerenConfigurerenConfigureren

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21.00% BTW

Waarom kiezen voor VPSHosting?

Waarom kiezen voor VPS Hosting? Onze speerpunten zijn onder meer het leveren van kwaliteit en service. Wij brengen deze punten ook daadwerkelijk in uitvoering. Wij maken onze doelen waar, door enkel producten te verkopen van een hoogwaardige kwaliteit en te werken met vakkundige medewerkers. Hierdoor garanderen wij u altijd een product op maat.


Service kwaliteit

Datacenter BIT te Ede Met onze service leveren we u nét wat meer dan andere hostingbedrijven. Zo kunt u altijd bij ons terecht bij eventuele problemen met uw server. Wij zijn 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bereikbaar. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om uw probleem snel en vakkundig op te lossen. Om u deze optimale service te bieden, zijn wij te bereiken per telefoon, per e-mail en via onze online helpdesk.

Wij vinden het erg belangrijk om kwaliteitsproducten te leveren. Onze servers zijn van gerenommeerde merken en worden dan ook opgeslagen in de twee beste datacentra van Nederland. Dit zijn de datacentra BIT in Ede en euNetworks in Amsterdam. Hier staan onze servers. Deze twee bedrijven zijn zeer toonaangevend in de beveiliging en de opslag van servers. Ze voldoen aan de hoogste eisen die worden gesteld bij de beveiliging van servers.


Deskundige medewerkers

Deskundige medewerkers Voor vragen, opmerkingen en suggesties kunt u deze altijd even contact opnemen met een van onze vakkundige medewerkers. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerd personeel dat altijd wel een antwoord heeft op uw vraag. U kunt contact met ons opnemen per e-mail, telefoon en via de online helpdesk.

Partners van VPSHosting.nl