Linux Servers

Linux servers

Bij VPSHosting.nl treft u een uitgebreid aanbod aan dedicated servers. Het voordeel van een dedicated server is dat u een complete server tot uw beschikking heeft. U deelt deze server dus niet met andere gebruikers en ervaart hier dan ook geen hinder van. Een dedicated server is dan ook de ideale server voor websites met zwaardere toepassingen.

Met een Linux dedicated server beschikt u over de server met het meest gebruikte besturingssysteem van dit moment. Het Linux besturingssysteem wordt u op basis van open source aangeboden. Dit is een gratis systeem waarover u geen licentiekosten betaald. U bent dus goedkoper uit met een Linux dedicated server dan met een Windows dedicated server. Als u een dedicated server wilt huren, dan kunt u kiezen voor een besturingssysteem naar keuze.

EigenschapR210R310R710
 R210R310R710
BesturingsysteemEigen keuzeEigen keuzeEigen keuze
Beheer systemenGeenGeenGeen
DELL ProcessorG6950 - 2,8GHzX3430 - 2.40GHzE5506 - 2.13GHz
DELL Geheugen1GB1GB6x1GB
DELL Hardeschijf250GB RAID1250GB RAID1250GB RAID1
DELL SupportGeenGeenProSupport for End-Users en 4-Hour Mission Critical
Eenmalige kosten€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Prijs per maand€ 180,00€ 220,00€ 417,00
Prijs per jaar€ 2.160,00€ 2.640,00€ 5.004,00
 ConfigurerenConfigurerenConfigureren

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21.00% BTW

Waarom kiezen voor VPSHosting?


Waarom kiezen voor VPS Hosting?

VPSHosting.nl hecht veel waarde aan het leveren van de juiste service en kwaliteit. Bij ons kunt u dan ook rekenen op persoonlijke service van een hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden u dan ook alleen dedicated servers van gerenommeerde merken. Verder staat ons team van deskundige medewerkers graag voor u klaar. Met onze persoonlijke benadering leveren wij u altijd een dedicated server oplossing op maat.


Service & kwaliteit


Datacenter BIT te Ede

Bij VPSHosting.nl staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. U wordt dan ook goed ondersteunt door een team van deskundige specialisten. Deze ondersteuning bieden wij u het hele jaar door en 24 uur per dag.

VPSHosting.nl is een grote speler op de markt, dit zijn wij niet voor niets. Om onze kwaliteit een nog grotere impuls te geven, maken wij gebruik van moderne datacentrums. Onze datacentra BIT in Ede en euNetworks in Amsterdam voldoen aan de hoogste veiligheidseisen op hosting gebied.


Deskundige medewerkers


Deskundige medewerkers

Heeft u een vraag over een Linux dedicated server? Dan kunt u deze natuurlijk altijd stellen aan een van onze vakkundige medewerkers. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerd personeel dat altijd wel een antwoord heeft op uw vraag. U kunt contact met ons opnemen per e-mail, telefoon en via de online helpdesk.

Partners van VPSHosting.nl