Infrastructuur

Infrastructuur

Servers zijn ingewikkelde technische producten. We beschrijven ze hier zo eenvoudig mogelijk, zodat u zich een voorstelling kunt maken van de bijzonderheden van onze servers.

Redundante opstelling

Al onze servers zijn uitgerust met dubbele ventilatoren, switches en voedingen. Op deze manier reduceren wij het risico van uitval aanzienlijk. Een ander groot voordeel is dat onze servers schaalbaar zijn. Zo kunnen wij meerdere blades in een server plaatsen als daar behoefte aan is. U kunt uw capaciteit dus te allen tijde uitbreiden en uw data worden altijd goed en veilig opgeslagen.

Infrastructuur VPS server platformVoorbeeld van onze High Availability Hosting opstelling

Werken met de servers van VSPhosting verkleint uw kans op storingen en u er vindt alles wat u nodig heeft onder één dak. VSPhosting biedt u niet alleen kwaliteit en service, maar staat ook voor gemak en eenvoud!

Gebruikte hardware:
- Dell storage (40Gbit & Volledige SSD opslag)
- Dell hypervisors (10Gbit & Intel E5-2690 CPU's)
- Dell switching (40Gbit)

Persoonlijk advies

Samen met u willen wij het beste naar voren halen op hosting gebied. Onze visie op hoogwaardige hosting houdt in dat we altijd zoeken naar oplossingen op maat. Om ons uw wensen in kaart te kunnen laten brengen en u van een gedegen advies te voorzien, neemt u hier contact met ons op.

Partners van VPSHosting.nl