Linux VPS

cPanel servers

cPanel is een veel gebruikt controlepaneel waarmee u van uw VPS server een webserver kunt maken. cPanel beschikt over een intuïtieve interface, waardoor deze zeer gemakkelijk is in het gebruik. Met behulp van cPanel kunnen al uw websites en domeinnamen op een eenvoudige wijze worden beheerd. Dit biedt u de mogelijkheid om snel aan de slag te gaan met het aanbieden van hostingdiensten of het beheren van uw eigen websites.

De VPS servers van VPShosting.nl zijn uitermate geschikt voor het gebruik van cPanel. Deze combinatie zorgt voor een betrouwbaar, snel en krachtig platform, welke enorm schaalbaar is. Mocht het aantal websites snel groeien, dan kan de server eenvoudig meegroeien door direct meer resources af te nemen. Hierdoor heeft u nooit last van een trage verbinding. Dit betekent dus dat uw websites optimaal blijven presteren.

EigenschapLinux 256Linux 512Linux 1024Linux 2048
Geheugen256 MB512 MB1 GB2 GB
Processor1 vCPU1 vCPU2 vCPU2 vCPU
Schijfruimte10 GB15 GB20 GB25 GB
Inc. ControlepaneelcPanelcPanelcPanelcPanel
DataverkeerOnbeperkt*Onbeperkt*Onbeperkt*Onbeperkt*
SLANaar keuzeNaar keuzeNaar keuzeNaar keuze
Ip adressen1 ip1 ip1 ip1 ip
FirewallJaJaJaJa
SchaalbaarJaJaJaJa
IPv6JaJaJaJa
High AvailabilityJaJaJaJa
Console toegangJaJaJaJa
Snel onlineJaJaJaJa
SSD cachingJaJaJaJa
Eenmalige kosten€ 0,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Prijs per maand€ 19,99€ 21,59€ 25,63€ 30,73
 ConfigurerenConfigurerenConfigurerenConfigureren

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21.00% BTW

* Dataverkeer is op basis van fair-use policy


Automatisch een VPS server aanmaken


Waarom kiezen voor VPS Hosting?

U kunt eenvoudig zelf een VPS server aanmaken. Dit kunt u doen via ons beheersysteem. Hier kiest u een besturingssysteem dat u wilt gaan gebruiken. Voor alle beschikbare besturingssystemen kunt u hier klikken. Wanneer een VPS server heeft aangevraagd, dan wordt deze automatisch voor u aangemaakt en is vrijwel direct klaar voor gebruik.


Waarom kiezen voor VPSHosting?


Waarom kiezen voor VPS Hosting?

De drie speerpunten van VPSHosting.nl zijn: kwaliteit, service en zekerheid. Wij geven daadwerkelijk inhoud aan deze punten. Dit doen wij door alleen te werken met de beste merken op de beste locatie. Wij werken met Linux. Dit is al jaren het meest gebruikte besturingssysteem op hosting gebied. Onze servers zijn allemaal geplaatst op twee zeer goed bereikbare en veilige locaties. Dit zijn onze datacenta BIT in Ede en euNetworks in Amsterdam. Deze twee bedrijven lopen voorop in alle beveiligingsmogelijkheden die voor een serverpark relevant zijn.


Serverpark


Intel Modular Server

Onze serverparken behoren tot de meest geavanceerde en best beveiligde serverparken in Nederland. Met kwalitatief hoogstaande hardware in combinatie met Dell Storage (40Gbit netwerk) en Dell Hypervisors (Intel E5-2690 processors) kunnen wij zekerheid bieden. Bij VPSHosting.nl bent u dus altijd verzekerd van de best mogelijke server kwaliteit. Onder alle omstandigheden!


Service & kwaliteit


Datacenter BIT te Ede

De service van VPSHosting.nl gaat een stapje verder dan gebruikelijk is in de hostingmarkt. Ons team bestaat uit zeer deskundige werknemers die dag en nacht voor u klaar staan. U kunt onze medewerkers bereiken per e-mail, telefoon of via de online helpdesk.


Wat onze productkwaliteit betreft: Wij werken met Linux. Deze software bewijst al jaren één van de beste besturingssystemen op de markt te zijn. Bovendien zijn onze netwerkverbindingen dubbel uitgevoerd. Als er een storing optreedt, neemt het andere netwerk het automatisch over.


Deskundige medewerkers


Deskundige medewerkers

Heeft u een vraag of is er een probleem met de server? Neemt u dan gerust even contact met ons op. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en voldoende ervaring om u op een deskundige wijze te helpen. Dit doen zij met veel plezier. U kunt ons bereiken per e-mail en telefoon. Of stel uw vraag aan een van onze medewerkers via onze online helpdesk.

Partners van VPSHosting.nl